ny sesong

det er lenge siden. Lenge siden jeg leste en bok, siden jeg hadde en hobby. Det er lenge siden jeg hadde skrivelyst og det er lenge siden jeg har hatt samme roen i meg som det jeg har nå. Kanskje er det første gang jeg har ordentlig ro. Jeg har innsett at jeg er en smule dårligere til å takle stressende dager enn hva jeg hadde inntrykk av før. Kanskje fordi dagene suste forbi uten at jeg helt rakk å få med meg hva som egentlig skjedde. Kanskje fordi jeg hadde feil fokus. Utover, ikke innover.

fokus kan være så diffust, forvirrende. Når vet jeg hva jeg skal fokusere på? Nå-tiden og fremtiden er et fokusområde, men hva skal til for at jeg har øynene åpne og faktisk ser hva som skjer her og nå? Hvorfor er jeg alltid etterpåklok? Det er så typisk, å ikke se det som skjer rett foran øynene mine. Eller bak.

jeg tenker at det er litt fint. Det å se tilbake et hel-halvt år av gangen, på hvem jeg var. Jeg gjorde i grunn akkurat de samme tingene som jeg gjør nå.

det er en fin ting, tenker jeg, å se tilbake. Gjøre en liten analyse av valgene som er tatt, reflektere. Det handler ikke for meg om å ende opp med en konklusjon. Det handler om å lære, å forstå. I hvert fall prøve. For hvis jeg ikke hadde reflektert over fortiden, ville jeg aldri vært der jeg er i dag.

S.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..